keď pečiem kysnuté a potieram žĺtkom, neviem bielok iba tak vyhodiť...
dám si ich do malinkých zatváracích mištičiek ....
a v prípade potreby upečiem buď kokosové pusinky alebo kokosovo-kávové rezy...
ale teraz som chcela skúsiť urobiť tie sucháre...
tak som skúsila...
prajem krásny deň....
jana
p.s. sú fantastické...
Vypadají fantasticky. Díky za recept.
OdpovedaťOdstrániťMáš je krásně nafocený.
Dakujem...
OdstrániťVyzeraju naozaj fantasticky :-) Musim im dat druhu sancu a upiect ;-) Dakujem za recept. Alexandra
OdpovedaťOdstrániťSkus, stoja za to
OdstrániťJani, myslím, že je peče moje kamarádka, jíme je tak, že je namáčíme v portském...úžasné!
OdpovedaťOdstrániťHezký večer, Helena
Uzasny napad...
Odstrániťsuchárky znám, jen se chci zeptat, ten bílek necháte rozmrazit při pokojové teplotě a pak ho normálně našleháte? To jde? Zdá se mi to docela úžasný
OdpovedaťOdstrániťSimona
Ano, presne tak...da sa to...
OdstrániťFakt sú božské...ja ich milujem chrumať večer :-)) naposledy som ich robila s kešu orechami, ale sa vrátim k mandliam, tie tam pasujú viac. Janka nádherne fotky, proste ti to ide...fotíš zrkadlovkou?...
OdpovedaťOdstrániťAno Majka... a najviac ma to bavi.... Ale potrebovala by som konzultovat o nastaveniach aparatu...citim sa taka obmedzena a neista
OdstrániťVypadají dobře ..... a bílků mám plný mrazák :)
OdpovedaťOdstrániťsi viem predstaviť .. už teraz mám chute ..
OdpovedaťOdstrániťtiež som si spravila , ale nemôžem jesť (moje zuby :-D ) .. tak čakajú na drahého .. kuk môj blog
Vicky
Jani mas je krasne nafocene ty jsi uplny profik. Moje maminka je take pece a kraji je na co nejtenci platky. Udelala jsi mi chute asi je take budu muset upect.
OdpovedaťOdstrániť