streda, 2. apríla 2014

mandľové sucháre

mala som v mrazničke nazbierané bielka....

keď pečiem kysnuté a potieram žĺtkom, neviem bielok iba tak vyhodiť...
dám si ich do malinkých zatváracích mištičiek ....
a v prípade potreby upečiem buď kokosové pusinky alebo kokosovo-kávové rezy...

ale teraz som chcela skúsiť urobiť tie sucháre...

tak som skúsila...








prajem krásny deň....
jana

p.s. sú fantastické...

13 komentárov:

  1. Vypadají fantasticky. Díky za recept.
    Máš je krásně nafocený.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzeraju naozaj fantasticky :-) Musim im dat druhu sancu a upiect ;-) Dakujem za recept. Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jani, myslím, že je peče moje kamarádka, jíme je tak, že je namáčíme v portském...úžasné!
    Hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. suchárky znám, jen se chci zeptat, ten bílek necháte rozmrazit při pokojové teplotě a pak ho normálně našleháte? To jde? Zdá se mi to docela úžasný
    Simona

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fakt sú božské...ja ich milujem chrumať večer :-)) naposledy som ich robila s kešu orechami, ale sa vrátim k mandliam, tie tam pasujú viac. Janka nádherne fotky, proste ti to ide...fotíš zrkadlovkou?...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano Majka... a najviac ma to bavi.... Ale potrebovala by som konzultovat o nastaveniach aparatu...citim sa taka obmedzena a neista

      Odstrániť
  6. Vypadají dobře ..... a bílků mám plný mrazák :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. si viem predstaviť .. už teraz mám chute ..
    tiež som si spravila , ale nemôžem jesť (moje zuby :-D ) .. tak čakajú na drahého .. kuk môj blog
    Vicky

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jani mas je krasne nafocene ty jsi uplny profik. Moje maminka je take pece a kraji je na co nejtenci platky. Udelala jsi mi chute asi je take budu muset upect.

    OdpovedaťOdstrániť