pondelok 23. júna 2014

biela vyšívaná záclonka


oni sú vlastne 2...
vyšívala som ich dávno....
akurát boli letné olympijské hry v Sydney...
a popri tom som vyšívala....








jedna má šírku 90 cm....niekedy sa látky dali kúpiť v dvoch šírkach....
90 cm a 140 cm....

prajem krásny deň....
jana...

P.S.1.....ak niekto vie poradiť - v sledovaní blogov cez blogger sa mi od dnes zobrazuje iba jeden jediný príspevok....môžem  dúfať v pôvodný stav?

P.S.2.....príspevok o taškách je už pripravený, už iba jedna taška putuje z voňavej diaľky....a jedna do voňavej diaľky....takže comming soon...

16 komentárov:

  1. To je krásné a jen když pomyslím, co to dalo práce..... skoro jsem si myslela, že to už uměly jen naše babičky, tak je dobře, že jsem se spletla.... :-) Se zobrazováním sledovaných blogů mám ode dneška také potíž a přes nápovědu jsem se doklikala až do uživatelského fóra a sice bohužel nezjistila, jak na to, ale aspoň jsem zjistila, že nejsme sami a zřejmě je to v řešení. s.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jani, krásná výšivka. Sice umím jakžtakž vyšívat, ale toto, to fakt ne! Nádherná záclonka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásná záclonka - jsi velice šikovná a trpělivá.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super tiez som dakedy vela vysivala touto technikou , to bude parady ....sledovanie blogov aj mne raz ide raz nejde, takze asi to riesia :) paaaa Jani krasny dnik
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wonderful pictures!!! It's summer!!!
    Have a happy time
    Elisabeth

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Záclonka je parádna. Tiež som voľakedy vyšívala touto technikou, je to riadna robota! Ten problém s blogom mám aj ja. Prosila som o radu v príspevku, ale pomoci som sa nedočkala. Možno budeš mať viac šťastia, lebo máš viac čitateľov. Držím palce:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je teda velmi krásná záclonka!
    Mám v tomhle stylu vyšitý polštář a velmi ho miluju. Je po babičce mého bývalého přítele... z nějakého důvodu mi ho nechal, nevím proč, ale jsem tomu ráda :) .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, ved aj ja mam vankuse...aspon mam co predstavit nabuduce

      Odstrániť
  8. Nádhera Janka, ale ta pracička ako píšu dievčata no teda do toho by som už nešla...aj keď tiež som to niekedy vyšívala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jani, to je nádhera! Mám moc ráda, jak nám vlastní výrobky připomínají, kde jsme byli a co jsme dělali při jejich výrobě. Mně se taky vždy vybaví pořady v televizi, nebo to, jestli jsem byla na dovolené, či jen tak na zahradě :) Přeji hezký večer, Jana

    OdpovedaťOdstrániť